healing-timelock-beIk mag hier het verhaal vertellen van Betty, een lieve dame van 56 jaar.

Betty komt al enkele jaren met regelmaat bij mij. Iedere keer lossen we weer iets op.

Voor Betty zijn de sessies heerlijk ontspannend. Ik ben zoals ze zegt ´haar lichaam en geest verrijkende hobby.`

Ca. 2 jaar geleden ¨zag¨ ik een knobbeltje in Betty´s lichaam, zo ergens tussen keel en hart.

Het verontrusste mij wel en ik vroeg aan haar of ze met regelmaat een mamografie liet maken. Haar antwoord was negatief. Op mijn verzoek heeft ze dat wel gedaan en al twee jaar achter elkaar is het resultaat prima.

Een aantal maanden geleden kwam Betty bij mij en ik voelde dat het helemaal niet goed ging met haar.

Ze had een zwelling in haar keel (zichtbaar aan de buitenkant) en ze was moe, zo enorm moe. Tijdens de sessie voelde ik een verstoring ter hoogte van haar schildklier. Na de sessie was de zwelling wel al een stuk minder en voelde Betty zich weer energieker.

Betty had inmiddels een afspraak gemaakt met dokter en werd doorverwezen naar de endocrinoloog.

¨Ze hebben op de echo ook een bolletje gezien rechts achter in mijn schildklier en dus heb ik op 23 augustus een afspraak bij een endocrinoloog¨ aldus Betty.

Op dat moment wist ik welk knobbeltje is al twee jaar voordien gezien had. Voor mij een teken dat het allemaal goed zou komen. Meteen ben ik op afstand via een foto met Betty aan de slag gegaan en het voelde heel rustgevend.

De uitslag van de endocrinoloog:

¨Hoi hoi lieve Ans,

Wat ben ik blij en opgelucht. Dank je wel lieve schat voor alles wat je voor mij doet!!!!
Er zit inderdaad een bolletje in mijn schildklier maar het is al gekrompen ten opzichte van de echo.
Er is geen reden tot ongerustheid want de kans dat het iets slechts is, is 0,1% : dus wel goed hé.
Wel moet ik binnen een half jaar op controle om het opnieuw te onderzoeken en op te volgen. Dan is het gewoon weg hé! Als dat geen supernieuws is!!! Ik ben zoooooo dankbaar dat ik bij jou kom, wellicht was het anders minder goed afgelopen…

Tot morgen en dikke kus Betty.¨

Dit soort berichten maakt mij zo gelukkig en oh zo dankbaar.
Bedankt Betty dat ik je verhaal mag delen.

Ik hou van je, Ans